Kookworkshop

Naast dat ik het leuk vind om te koken en bezig te zijn met alles wat met eten te maken heeft, wil ik dit niet alleen via deze site met jullie delen, maar ook life. Dus heb ik deze kookdemonstratie in het leven geroepen. Je moet het eigenlijk zien als een life you tube filmpje. Je kan lekker zitten, genieten van een kop koffie of thee en dan kijken naar wat het menu van die dag te brengen heeft.

Tussendoor kan je vragen stellen, aantekeningen maken, recepten uitwisselen en als je wil kan je meehelpen. Maar het is vooral de bedoeling dat het een gezellige dag is, waar je nog wat van opsteekt ook!!

Soms weet je ’t even niet meer en kan je best wat nieuwe tips en tricks en vooral wat nieuwe inspiratie gebruiken.
Samen met mijn moeder, die jarenlang een catering bedrijf  heeft gehad en met wie ik eerder kookworkshops heb georganiseerd, geef ik de workshops.

Met veel plezier hebben we een nieuw kookworkshop concept naar vertrouwd recept ontwikkeld:
De kookworkshops zullen bij mij thuis gegeven worden. In de ochtend starten we met koffie/thee en wat lekkers, waarna de kookdemonstratie begint.
De dag zal rond 9:30 beginnen en rond 14:00/14:30 afgelopen zijn.

De kosten van de workshops zijn €45,00 p.p. per workshop, dat is inclusief lunch en wijn/fris.

De kerst komt er weer bijna aan en dus staan er weer nieuwe workshops in de planning. Het thema dit keer zal Kerst zijn in huiselijke kring. Leuke makkelijke recepten waar je je familie mee kan verwennen. Het is altijd leuk een verrassend menu op tafel te zetten. We gaan er weer wat moois van maken.

Kookworkshop:

Vrij 7 december 2018                   09:30-14:30
Vrij 14 december 2018                  09:30-14:30

Als je het leuk vindt om deze workshop te volgen kan je je inschrijven door een mail te sturen naar alexandravanaken@hotmail.com of te bellen/berichtje sturen naar 06-24220281.

Bij aanmelding graag de datum van de workshop vermelden. Inschrijven is mogelijk tot een week voor de desbetreffende workshop. Het minimaal aantal inschrijvingen is 5 en het maximum is 8 personen per workshop. Dus wees er snel bij!

Na inschrijving volgt verdere informatie over desbetreffende workshop!