About

Babette’s Cuisine ooit het catering bedrijf van mijn moeder en nu een online kookboek. Koken is iets wat ik van huis uit heb meegekregen. Ook heb ik mijn moeder vaak geholpen met cateringen en daar veel van geleerd. Ik word altijd heel blij van alles wat met koken en eten te maken heeft. In de ochtend, als ik wakker wordt, is het eerste waar ik aan denk, wat gaan we vanavond eten? Ik blader door mijn kookboeken, waar ik er enorm veel van heb, op zoek naar iets lekkers. Kookboeken zijn verslavend…., tenminste voor mij. Heerlijk om de foto’s te bekijken, de een nog mooier dan de ander en vaak staan er nog handige tips bij ook. Vaak wil ik iets nog een keer maken, maar kan ik mij niet meer herinneren in welk boek het ook al weer stond. Zo is het idee ontstaan van deze site.

Mijn eigen online kookboek van al mijn favoriete recepten. Nooit meer nadenken over in welk kookboek het recept ook al weer stond of op welke site ik het had gevonden. Graag wil ik jullie een kijkje geven in wat ik lekkere recepten vindt en daarbij ook tips geven over het recept. Soms pas ik het recept nog iets aan, omdat de ingrediënten niet helemaal kloppen of de oventijd niet of ik pas het aan omdat ik het op die manier lekkerder vindt.

Naast koken en lekker eten probeer ik met ook steeds meer te verdiepen in het maken van foodfoto’s. Ook weer een heel vak apart. Maar wel super leuk, dus ik probeer alle recepten zo mooi mogelijk op de plaat te zetten.

Ik hoop dat jullie net zoveel plezier hebben aan dit ‘kookboek’ als ik!

Enjoy en Bon Appetit!!

Alexandra