Italiaans gevulde portobello

Italiaans gevulde portobello

Geen zin in een boterham voor de lunch. Probeer deze gevulde portobello’s eens. Verrassend lekker. Ook een super voorgerecht en mocht je het als hoofdgerecht willen serveren, zou ik er twee doen met een simpele groene salade.

Wat heb je nodig:
4 portobello’s
4 zongedroogde tomaten in reepjes
100 gram parmaham in reepjes
2 eetlepels zwarte olijven, fijngehakt
50 gram zachte geitenkaas
1 eetlepel broodkruim
2 eieren
2 eetlepels basilicum
3 eetlepels kookroom
zout en peper

Wat moet je doen:
Verwarm de oven op 180 graden.

Snijd de steeltjes van de portobello’s en hak deze fijn. Meng de steeltjes met de olijven, parmaham, zongedroogde tomaatjes, broodkruim en de geitenkaas.

Kluts de eieren met de room, basilicum, zout en peper en voeg samen met het andere mengsel. Vul de portobello’s met dit mengsel en zet 20 minuutjes in de oven.
Ter decoratie kan je nog een basilicum blaadje op de portobello leggen.

Bon Appetit!!