Maand: september 2015

Bruschetta met spinazie en parmaham

Bruschetta met spinazie en parmaham

  Een heerlijke combinatie, spinaziespread met parmaham. Soms maak ik als voorgerecht een combinatie van verschillende bruschetta’s en daar mag deze zeker niet bij ontbreken. Heel verrassend ook door de geitenkaas die door de spinazie gemengd is. De spinaziespread is natuurlijk ook heel erg lekker […]

Frittatas met zalm en kruiden

Frittatas met zalm en kruiden

  Deze frittatas met zalm van Donna Hay zijn super om te maken en erg goed te combineren met andere kleine hapjes voor een high tea, high wine of een gezellige borrel.

Bircher muesli

Bircher muesli

 

Bircher Muesli at ik altijd toen ik nog als stewardess werkte en vaak in buitenlandse hotel kwam. Meestal ik movenpick hotels, omdat het van oorsprong een Zwitsers recept is. Echt een super begin van de dag. Yoghurt, havermout, noten en vers fruit. Wat wil je nog meer. Het is het beste om dit recept de avond van te voren te maken, zodat de havermout goed opgenomen wordt door de yoghurt en de smaken goed samenkomen. Echt heel romig. Hier komt het recept.

(meer…)